maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen puuhastelut....

Perjantaina meillä oli Katjan koulutus ja rata näytti ensin mahdottomalta suorittaa... mutta Katjan opstuksella saatiin se kahlattua läpi. Paljon oli takaakiertoja ja miusta tuntui koko ajan et mie en kerkee...

Hyviä vinkkejä tuli... Katja oli mukava kouluttaja ja jaksoi vääntää rautalangasta jos ei heti menny neuvo perille :D

Lauantaina sitten oli hieman surullisemmat kuviot. Miun piti lähteä hautajaisiin... äiskä ja mummo kyytiin ja menoksi. Marika ystävällisesti vaihtoi miun kanssa autoja, kun ois ollu hieman vaikeaa saada 91 vuotias mummo kammettua pakettiauton kyytiin.

Illala miulla PITI olla treffit, mutta kun kyse on miusta ja miehistä... ei niitä treffejä sitten ollutkaan... enhän mie niitä oottanutkaan ku koko päivän... ja taas todettiin että antaa noitten miesten olla.

Sunnuntaina mentiin sitten LPR näyttelyyn. Rape sai ERIn jäi kuitenkin luokkansa kakkoseksi. ei sijoitusta parasuroskehässä...

mutta, oltiin sitten kasvattajryhmässä ja Bestsellerit voitti. Liettuan matkalta opittuna... halutiin jäädä Tiinan kanssa isoon kehään. Saatiinki taivuteltua muut jäämään ja se kannatti oltiin BIS 2 kasvattajaryhmä. Vasemmalta Rape, Woitto, Maukka ja Watti.
Aika tasaisen näköinen porukka vaikka on kolmesta eri yhdistelmstä :D

Näyttelyn välissä käytiin agihallin pihalla päästelemässä kelpieiden energiaa pihalle. Kuva todistaa, että muutama kelpie oli paikalla. Jos en väärin muista niin ainakin 11 Osa lähti kotiin tämän jälkeen ja osa takaisin näyttelypaikalle noihin isoihin kehiin.

Ai niin... ja meidän Rape rakastu Nefiin... seurasi sitä ku hai laivaa :D muutama kuva ihastuksesta.

Tänään käytiin agihallilla mutta otettiinkin koemaisesti tokoa... yllättävän hyvin kelpie pelitti noin puolenvuoden tauon jälkeen. Ei olla treenattu kunnolla viime syksyn. Hiomista on mutta miehä oon sanonu et TK 1 riittää Rapelle ;) ei tarvii enempää kisata. ( kattoo nyt miten jaksan hioa, jos vaikka yhen kokeen kävis kokeilee )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti