sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Voi Jee, Vee, Jee ja Jee

Elikkäs luonnetestin jälkeen seuraavana viikonloppuna (24.10) oli BH:n vuoro. Läpi mentiin, mutta siinä hilkulla. Huonoa seuruuta osasin odottaa, mutta en NOIN huono mitä Rape esitti. Kyllä nolotti :( kun en osaa opettaa niin en osaa opettaa... Kaupunkiosuus sai tuomarilta isot kehut :D Tuo oli otsikon eka JEE

Sitten siihen VEE:hen mentiin seuraavalla viikolla lääkärille hakemaan heisimatolääkitystä Rapelle Balttian matkaa varten ja samalla olin päättänyt tarkistuttaa Rapen silmät ( nyt varsinkii kun on noita silmäsairauksia kelpieiltä löytynyt ) Ja yllätys yllätys Rapella havaittin lievä kaihi vasemmassa silmässä... Arvatkaa vaan onko vituttanut...kyllä!!!!!

No nyt sitten annetaan ajan kulua ja mennään toiselle lääkärille tarkistuttamaan silmä... eipä miulla hirveitä toiveita ole, että diagnoosi muuttuisi, mutta kyllä tuo nyt tutkitaan kunnolla.

Toinen Jee... Rape tosiaan matkasi Leenan kanssa Latviaan balttian voittajaan 30-31.10 Sieltä kotiin tuli titteleitä ja kaikkea mitä saada voi.... Rape oli ROP ja sisko- Jilla oli VSP eli Rapelle voi nyt hakea sen Latvian muotovalion :)

Kolmas Jee... Kotka tokokoe 6.11. Menin kokeeseen hälläväliä meiningillä, varsinkii ku bh kokeen seuruu oli vahvasti vielä mielessä. Mutta oho.. myö saatiikii AVO1 ja luokkavoitto 169 p. Seuruu oli jopa 8

Sain Rapelle iloisen meiningin juuri ennen kehään menoa ja se kyllä näkyi koirassa. Hyvä niin, kun meillä meinannu mennä noi kokeet hieman alakuloisessa merkeissä läpi "kunhan nyt teen meiningillä"
Nyt mietinässä jaksanko AVOssa tahkota vai mennäänkö voivottelee... Tuo seuruu pitää joka tapauksessa laittaa kuntoon, jos meinataan jatkaa tokoa.

Nyt sitten odotellaan omia agikisoja...

Soramontulla hyppelyä..tyylinä Rape :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti