keskiviikko 13. marraskuuta 2013

FI AVA

Se olisi sitten siinä....6 vuoden projekti. Kuopiossa 10.11.2013 Rapesta FI AVA

Ette usko miten oli tunteet pinnassa kun maaliin päästiin ja saatii nolla ja siinä vaiheessa kuulutetaan, että toiseksi mentiin puhtaalla radalla. Lopullinen sijoitushan meillä oli 3.

Videoltakin huomaa miten jännittynyt olin, käskyt tulee napakasti ( ehkä hieman liiankin napakasti ) Olin kyllä itse varma, että saatii puomin alas menolta 5 mutta eipä tuomari sitä antanut. Alusta vaan oli Rapelle liukas ja rapina kuului jokaisessa mutkassa ja kyllähän Rape kyljellään kävikin radan aikana.

seuraava agirata meni muuten oikein hienosti, mutta Rape livahti selkäni takaa A:lle vaikka piti minun eteen tulla keinulle. Siispä hyl siltä radalta.

Hypäriltä taydellistä menoa aina viimeiselle esteelle, jossa ohjaaja sai jälleen muistutuksen että ohjaa loppuun asti. Rape ei poiminut viimeistä hyppyä vaan kierti sen josta siis kielto.

Videoita ette valitettavasti saa nähtäväksi, kun jostain kumman syystä ne ei tänne suostu latautumaan.

Lauantaina ollaan menossa vielä Janakkalan ksoihin ja siitä alkaa sitten ansaittu talviloma kisoista. Vielä puuttuu 2 aginollaa sm kisoja ajatellen mutta niistä ei oteta paineita, ne kerkee kyllä keväällä saamaan :)

Janakkalan kisojen jälkeen mennään sitten Tampereelle pentuja katsomaan. Pennuilla on samana päivänä pentutestit.

Saas nähdä minkälaisia riiviöitä siellä on kasvanut 2 viikon aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti