tiistai 19. marraskuuta 2013

On se vaikeaa....

Nimittäin pennun valinta. Ei ollu helppoa ei. Viime lauantaina ajeltiin Sirpan luokse Tampereelle valitsemaan meidän tulevaa pentua. Pertti Vilander oli käynyt samaisena päivänä testaamassa pentueen ja Sirpan luona sitten päästiin katsomaan videot kaikista kolmesta uroksesta. Mutta silti vaikka oli videolta nähnyt itse pentujen reaktiot ja kuullut mitä Pertti niistä sanoi sekä seurannut pentuja livenä oli tehtävä melkein mahdoton.

Rape pääsi myös moikkaamaan kaikki urokset ensin yksitellen ja sitten annettiin kaikkien 3 olla samassa tilassa Rapen kanssa. Rape yritti leikittää pentuja, mutta ei tainut ihan leikkiin kutsu toimia kun pojat sujahti Rapea karkuun pöydän alle :)
Rape vaihtoi taktiikkaa ja kyllä sitä sitten pikkasen jo leikittiinkin. Nostettiin vielä lopussa myös tytöt moikkaamaan Rapea. Ja Rape oli siellä 7 pennun keskellä kuin ois aina ollu noin pienten seurassa :) On se vaan hieno mies  <3 br="">

Mutta loppujen lopuksi meille valikoitui ruskeapantainen nuori herra josta tuli kutsumanimeltään Kuru. Kuru on Pertin arvion mukaan erinomaisella taistelutahdolla varustettu, itsevarma, dominanssia löytyy keskivertoa enemmän, keskittymiskykyä on hyvin pitkäkestoiseen työskentelyyn, kova puremaan :P, liikkuvainen, laumaviettinen, rohkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti